Υπηρεσίες Φιλοξενίας

Υπηρεσίες φιλοξενίας των ιστοσελίδων (web hosting) σε έναν ασφαλή και οικονομικό server

 

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας και των λογαριασμών email σας είναι σημαντική, για να ρισκάρετε σε μία λύση φιλοξενίας (web hosting) που μπορεί να τα εκθέσει σε ιούς ή κακόβουλες επιθέσεις (hackers).

Η NetGraphics παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας:

  • υψηλών ταχυτήτων
  • με υψηλή ασφάλεια σε οργανωμένες υποδομές datacenter
  • με απόλυτη διαθεσιμότητα και ασφάλεια, σε ανταγωνιστικές τιμές
  • με Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL Let’s Encrypt Authority X3.

 

Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSL Let’s Encrypt Authority X3

Η Google έχει ανακοινώσει μια σημαντική αλλαγή στον τρόπο που θα εμφανίζει τις ιστοσελίδες στη μηχανή αναζήτησης. Όσες ιστοσελίδες δεν έχουν πιστοποιητικό ασφαλείας SSL θα τις επισημαίνει ως “μη ασφαλή” (“not secured”). Αυτό θα έχει σαν συνέπεια να είναι αποτρεπτικό για τους χρήστες να μπουν στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα καθώς και επίσης θα την κατατάσσει πολύ χαμηλότερα στην αναζήτηση. Επίσης τα προγράμματα περιήγησης θα επισημαίνουν τις μη κρυπτογραφημένες ιστοσελίδες ως ανασφαλής, εμφανίζοντας ένα κόκκινο “Χ” πάνω από ένα λουκέτο στη γραμμή διευθύνσεων URL.

Τι είναι το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL;

Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSLΤο πιστοποιητικό ασφαλείας SSL είναι ένα ηλεκτρονικό έγγραφο που επαληθεύει την ταυτότητα της επιχείρησής σας και επιτρέπει σε έναν διακομιστή ιστού να ενεργοποιήσει ασφαλή κρυπτογράφηση στο πρόγραμμα περιήγησης στον ιστό του επισκέπτη.

Το πιστοποιητικό ασφαλείας SSL κρυπτογραφεί τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης στον ιστό και ενός διακομιστή ιστού. Η κρυπτογράφηση των δεδομένων είναι πολύ σημαντική ιδιαίτερα όταν εκτελείτε διαδικτυακές οικονομικές συναλλαγές και πρέπει να εισάγετε προσωπικά στοιχεία των πελατών σας. Για να προστατευθούν τα προσωπικά στοιχεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία “SSL” (επίπεδο ασφαλούς υποδοχής).

Οι διευθύνσεις ιστού που προστατεύονται με SSL ξεκινούν με https: και όχι με http:.

Πιστοποιητικό Ασφαλείας SSLΗ χρήση του SSL παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία του απορρήτου από ό,τι μια μη κρυπτογραφημένη σύνδεση ιστού. Ελαττώνει τον κίνδυνο τροποποίησης και κατάχρησης από τρίτο μέρος. Πολλοί επισκέπτες ιστότοπων κοινοποιούν πιο άνετα στοιχεία πληρωμών και προσωπικά στοιχεία, όταν γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν σύνδεση SSL.

Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης εμφανίζουν ένα εικονίδιο λουκέτου, όταν ενεργοποιείται μια σύνδεση SSL.

Πολλοί ιστότοποι χρησιμοποιούν SSL μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες, όπου μεταδίδονται ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικοί πρόσβασης ή αριθμοί πιστωτικών καρτών. Οι πιο ασφαλείς ιστότοποι χρησιμοποιούν SSL σε όλες τις σελίδες τους.